Kaikki maanrakennuksen ja kaivinkoneurakoinnin palvelut Asikkalasta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Maansiirto Aaltonen Ky on kumppanisi, kun tarvitset apua maansiirrossa tai maanrakennuksessa Asikkalan tai koko Päijät-Hämeen alueella. Tarjoamme laajat kaivinkoneurakoinnin sekä talvikunnossapidon palvelut ja kiviainesten toimitukset. Toimimme yhteistyössä sekä yksityisen että julkisen sektorin kanssa. Teemme työmme laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Maanrakennuspalvelut

Olemme kaivinkoneurakoinnin ammattilainen, ja meillä on paljon kokemusta kunnallisteknisistä kaivutöistä. Olemme erikoistuneet julkisen puolen kaukolämpörakentamiseen, mutta toteutamme myös muita julkisen sektorin urakoita, esimerkiksi tie- ja puistoalueiden rakentamistöitä. 


Yksityisellä puolella tuotamme pohjarakentamisen palveluita sekä toteutamme erilaisia projekteja pihoilla ja puutarhoissa. Meillä on kokemusta myös talojen ja kesämökkien pohjatöistä.

Maansiirtopalvelut ja kiviainestoimitukset

Teemme kaikki maansiirtoon liittyvät työt tehokkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti. Meillä on kokemusta erilaisista maa-aineksista ja erityyppisistä maansiirroista. Saat kauttamme kaikki soran, hiekan ja muiden kiviainesten toimitukset. Toteutamme kaikenkokoiset projektit aina laadusta tinkimättä ja asiakasta kuunnellen.

Talvikunnossapito

Talviaikaan tarjoamme kaikki talvikunnossapitoon liittyvät palvelut. Siistit tiet ja piha-alueet nostavat kiinteistösi arvoa ja takaavat turvallisen ympäristön. Hoidamme puolestasi hiekoituksen, lumenajon ja -aurauksen sekä teiden kunnossapidon. Ota yhteyttä Maansiirto Aaltoseen Asikkalassa, niin voimme suunnitella yhdessä talvikunnossapidon etukäteen.